În luna aprilie avem parte de un nou eveniment pentru beneficiarii proiectului Start-up Air!

În 11 aprilie, începând cu orele 16:00 vă așteptăm la un nou seminar din seria celor oferite în cadrul clubului Air4Startups și o nouă rundă de discuții cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

Evenimentul va fi găzduit de Cluj Hub (pe Str. Ferdinand 22-26, în magazinul Central, Cluj-Napoca).

Sesiunea de networking de luna aceasta se va concentra în jurul unui subiect mai solicitant, și anume: contabilitate și fiscalitate. Invitații reprezentanți ai mediului business ni se vor alătura pentru a împărtăși din experiența lor în acest domeniu, ne vor povesti despre provocările întâlnite și despre trucurile învățate. Veți avea ocazia să vă puneți întrebări, să primiți lămuriri pe subiecte care poate vă măcinau de ceva vreme, veși putea afla lucruri noi și cunoaște atât persoane cu experiență, cât și alți viitori antreprenori, care au pornit pe același drum ca și voi.

Anterior sesiunii de networking va avea loc din nou un seminar de economie circulară, activitate obligatorie pentru beneficiarii din proiect. Pentru acest seminar sunt disponibile max. 15 locuri. Rugăm doar beneficiarii care nu au mai participat la acest tip de seminar până acum să se înscrie.

Participarea la ambele evenimente (seminar și sesiunea de networking) este gratuită, dar se poate face doar în baza înscrierii prin formularul de mai jos și în limita locurilor disponibile. Pentru sesiunea de networking nu există limită de participanți și aceasta este deschisă publicului, nu doar participanților din proiectul Startup Air.

Aici puteți consulta agenda evenimentului din aprilie.

La sesiunea de networking ne onorează cu prezența:

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la eveniment!