Pentru întâlnirea din luna iunie pregătim o temă specială. În cadrul fiecărui eveniment, beneficiarii proiectului Startup Air au ocazia să intre în contact cu experți din diferite domenii și să interacționeze cu potențiali colaboratori.

Având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de semnarea contractelor de subvenție și de încasarea primei tranșe din finanțarea nerambursabilă, ne-am gândit să abordăm un subiect de interes și potrivit calendarului nostru de activități: „Impactul finanțărilor nerambursabile într-un start-up”.

Am invitat reprezentanți ai mediului de afaceri care pe parcursul implementării planului propriu de afaceri au accesat în diferite momente de dezvoltare ale business-ului lor o finanțare nerambursabilă. Care au fost provocările, avantajele și dezavantajele și ce ar face acum altfel – sunt doar o serie de exemple din ceea ce ne vor povesti la evenimentul din luna iunie.

Vă așteptăm, așadar, în 27 iunie, începând cu ora 19:00, la Cluj Hub (pe str. Ferdinand 22-26, în magazinul Central, Cluj-Napoca), să aflați cum poate o finanțare nerambursabilă ajuta o afacere în diferite etape din viață.

Anterior evenimentului, de la ora 16:00, beneficiarii alocați Asociației Inceptus, precum și cei alocați Patronatului Tinerilor Întreprinzători, sunt rugați să ni se alăture pentru semnarea contractelor de subvenție. Beneficiarii alocați celorlalți parteneri (Camera de Comerț și Industrie Bistrița- Năsăud și Fiatest) vor fi contactați ulterior de către organizațiile responsabile.

Participarea la sesiunea de networking este gratuită, dar se poate face doar în baza înscrierii prin formularul de mai jos și în limita locurilor disponibile. Pentru sesiunea de networking nu există limită de participanți și aceasta este deschisă publicului, nu doar participanților din proiectul Startup Air.

Aici puteți consulta agenda evenimentului din iunie.

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la eveniment!