Luna mai ne pregătește o nouă întâlnire a clubului de antreprenori Air 4 Start-ups. În cadrul fiecăru eveniment, beneficiarii proiectului Startup Air au ocazia să intre în contact cu experți din diferite domenii și să interacționeze cu potențiali colaboratori.

În 30 mai, începând cu ora 17:30, vă așteptăm la o nouă rundă de discuții cu reprezentanții mediului de afaceri. Evenimentul va avea loc la Cluj Hub (pe str. Ferdinand 22-26, în magazinul Central, Cluj-Napoca).

Luna mai este marcată în programul Startup Air și de încheierea perioadei de mentorat. Beneficiarii proiectului au ajuns într-un punct mult mai avansat cu planurile lor de afaceri și se pregătesc de înființarea firmelor, dacă din motive de aprobări și avize nu au facut-o deja. S-ar putea spune că se pregătesc să decoleze. Din acest motiv, sesiunea de luna aceasta se va concentra pe subiecte motivaționale și inspiraționale. Am invitat o serie de tineri antreprenori la început de drum, care nu demult și-au pus afacerea pe picioare și care vor veni să ne împărtășească din energia și pasiunea lor pentru ceea ce fac. Vor veni să ne relateze dificultățile pe care le-au întâmpinat la începutul călătoriei lor și ne vor povesti cum au depășit acele bariere.

Participarea la sesiunea de networking este gratuită, dar se poate face doar în baza înscrierii prin formularul de mai jos și în limita locurilor disponibile. Pentru sesiunea de networking nu există limită de participanți și aceasta este deschisă publicului, nu doar participanților din proiectul Startup Air.

Aici puteți consulta agenda evenimentului din mai.

La sesiunea de networking, ne onorează cu prezența deocamdată:

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la eveniment!