Luna martie ne aduce un nou eveniment pentru beneficiarii proiectului Start-up Air!

În 28 martie, începând cu orele 16:00 vă așteptăm la un nou seminar din seria celor oferite în cadrul clubului Air4Startups și o nouă rundă de discuții cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

Evenimentul va fi găzduit de Cluj Hub (pe Str. Ferdinand 22-26, în magazinul Central, Cluj-Napoca).

Sesiunea de networking de luna aceasta se va concentra în jurul marketingului online și offline. Invitații reprezentanți ai mediului business ne vor împărtăși din experiența lor în acest domeniu, ne vor povesti despre provocările întâlnite și despre trucurile învățate. Veți avea ocazia să vă lăsați inspirați, să aflați lucruri noi, să puneți întrebări și să cunoașteți atât persoane cu experiență, cât și alți viitori antreprenori, care au pornit pe același drum ca și voi.

Anterior sesiunii de networking va avea loc din nou un seminar de economie circulară, activitate obligatorie pentru beneficiarii din proiect. Pentru acest seminar sunt disponibile max. 15 locuri. Rugăm doar beneficiarii care nu au mai participat la acest tip de seminar până acum să se înscrie.

Participarea la ambele evenimente (seminar și sesiunea de networking) este gratuită, dar se poate face doar în baza înscrierii prin formularul de mai jos și în limita locurilor disponibile. Pentru sesiunea de networking nu există limită de participanți și aceasta este deschisă publicului, nu doar participanților din proiectul Startup Air.

Aici puteți consulta agenda evenimentului.

La sesiunea de networking ne vor onora cu prezența:

  • Sandu Băbășan, antreprenor cu peste 14 ani experiență de business în domeniul IT, este în prezent CEO al companiei Blugento SA, un SaaS (Software as a Service) pe segmentul eCommerce, lansat în 2016. Este acționar în companiile iVox Research (cercetare de piață), CashControl (aplicație de management financiar) și a fost partener din 2009 în agenția de web development MindMagnet Software – agenție din care a făcut full-exit în anul 2018;
  • Anca Rarău, care ne va împărtăși din experiența ei de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, poziționare de brand, research și PR, ocupând în trecut poziții precum director marketing și comunicare la Banca Transilvania și director marketing la BCR;
  • Ciprian Beldean, care ni se alătură sesiunii de networking cu o experiență de peste 10 ani în marketing și artele vizuale (ilustrații și animații digitale).

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la eveniment!