Ştim cât de greu e să porneşti la drum de unul singur, câte situaţii neprevăzute întâlni pe drum şi câte lucruri sunt de pus la punct atunci când porneşti o afacere. Pentru a veni în ajutorul tău într-un mod inovativ, Startup AIR lansează TIC Talks!

Despre ce este vorba?

TIC Talks este un concept de eveniment gândit să aducă împreună antreprenori din Cluj, pentru a discuta cu specialişti cu experienţă în domeniu dar şi cu colegi aflaţi la început de drum despre antreprenoriat, tehnologie si inovatie. Evenimentul face parte din proiectul Startup AIR – Antreprenoriat inovativ în regiunea Nord-Vest (SMIS 103955) finanţat prin POCU 2014-2020. 

Evenimentul va avea loc în perioada 20-12 iunie 2018, în cadrul Cluj Hub (str Regele Ferdinand nr 22-26, etaj 3) si este organizat sub formă de ateliere practice și conferințe de business și dezvoltare destinate antreprenorilor înscriși în programul Startup AIR.

 

Despre invitații speciali și temele de discuție

Ateliere TIC Talks sunt centrate pe promovarea includerii elementelor tehnologice și informatice în înființarea, implementarea și dezvoltarea sustenabilă a afacerilor în regiunea Nord- Vest a României. Acestea vor viza prezentarea de modele de succes și facilitarea de interacțiuni cu oameni de afaceri care susțin și promovează tematicile TIC în business.

În cadrul evenimentului TIC Talks, antreprenorii înscriși în programul Startup AIR pot participa atât pentru a-și prezenta ideile de afaceri, prototipurile sau lansările de produse cât și pentru a lua parte la conferințele sustinte de invitații speciali ai evenimentului. TIC Talks își propune să devină un cadru propice de interacțiune între viitorii antreprenori și oamenii care au experimentat deja în afacerile lor, anumite concepte TIC. Fiecare participant la eveniment va avea ocazia să stabilească conexiuni și legături cu alți antreprenori, fiecare cu background diferit.  Astfel ei au oportunitatea de a închega de pe acum parteneriate și colaborări avantajoase și să își îmbogățească cunoștințele despre inovație și tehnologie, cunoștințe pe care le pot aplica ulterior și în afacerea lor.

Încurajăm antreprenorii să participe la eveniment alături de un prieten care îşi doreşte să devină şi el antreprenor, sau care vrea să ne cunoască şi să se înscrie în proiectul Startup Air. Participanților le sunt asigurate gustările si drink-urile si nu în ultimul rând, fiecare participant va primi un cadou inspirat de tema conferinței.

Printre invitații speciali ai Tic Talks se numără:

Startup AIR lansează TIC Talks

Valentin Maior– CoFondator și Președinte a Romanian IT, face parte din topul „30 sub 30” inițiat de Forbes și are 10 ani de experiență în domeniul tehnic. Valentin contribuie la dezvoltarea mediului IT și business din România prin intermediul programelor de leadership și coaching dezvoltate pentru echipele de specializați în domeniu iar în cadrul TIC Talks va susține o prezentare despre pașii pe care el i-a urmat în antreprenoriat și pe care orice antreprenor la început de drum ar trebui să ii aibă în vedere pentru a-și asigura succesul.

 

 

 

Startup AIR lansează TIC Talks

Louis Doru Havriliuc – antreprenor în domeniul online, pasionat de educație și media creativă, Louis a susținut seminarii în cadrul școlilor de management de top în Lyon și Paris și a lucrat cu firme precum E.On, Vodafone sau LIDL. La TIC Talks, Louis va vorbi antreprenorilor în devenire despre cele mai potrivite concept de management strategic și financiar, pentru fiecare tip de afacere în parte.

 

 

Startup AIR lansează TIC Talks

Ștefan Koritar– Digital Product Designer, este CEO la  Kraian Collective, o agenție de design care transformă informația în experiențe personalizate, pentru a stârni interesul oamenilor. Din echipa lui fac parte designeri, doctori, psihologi, ingineri și antreprenori care digitalizează afacerile și le oferă un boost de tehnologie pentru a le accelera impactul pe piață într-un mod strategic. Ștefan va vorbi în cadrul TIC Talks despre cum pot antreprenorii să își înfrumusețeze afacerea și să îmbunătățească satisfacția clienților prin accesibilitate, design și o experiență inedită cu produsul.

 

 

Startup AIR lansează TIC Talks

Sandu Băbăşan – este business developer și CEO Bluegento, având o experiență de peste 10 ani în domeniul IT și Business și a fost implicat în conducerea mai multor proiecte software, printre care și Mind Magnet, Cashcontrol și iVox Research. În cadrul TIC Talks, Sandu va discuta cu antreprenorii detalii importante despre promovarea și creșterea business-urilor, într-o manieră digitală.

 

 

 

Startup AIR lansează TIC Talks

Rada Sonea – este Business Developer Manager al platformei OKEY.ro, platformă  care își propune să ușureze munca antreprenorilor prin oferirea unor seturi de module rapide și eficiente pentru facturare, gestiunea stocurilor, managementul clienților, vânzări și multe altele. În cadrul TIC Talks își propune să dezbată importanța unei gestiuni precise a afacerii și va vorbi despre modul în care construiește împreună cu proprietarii de business-uri, un mediu de afaceri curat, competitiv și puternic care aduce valoare României.

 

Când?

În 20 şi 21 iunie (ambele date vor avea aceeaşi speakeri, te poţi înscrie la oricare eveniment e mai potrivit programului tău), la Cluj Hub, de la ora 16.00.  

 

Detalii despre Expoziţie

Pe lângă participarea la prezentările celor 5 invitați speciali, în cadrul evenimentului va exista și o zona expozițională cu prototipuri și lansări de produse, locul ideal în care antreprenorii își pot prezenta ideile iar ceilalți participanți să descopere ce se mai lansează pe piață anul acesta și să se lase inspirați.

În Zona de Expoziţie, participanţii pot cunoaşte mai bine brandul tău. Avem pregătite 20 de spaţii de expoziţie pentru fiecare eveniment. Dacă ai deja un prototip de produs, sau chiar un produs pe care te pregătești sa îl comercializezi, scrie-ne la evenimente@ptic.ro şi îţi oferim toate detaliile de care ai nevoie.

Formularul de înscriere îl găseşti aici.

Date de contact: evenimente@ptic.ro; 0755959523